joi, 4 decembrie 2014

Si avocatii pot avea onoare... La o intrecere de airsoft!

Cine zicea ca avocatii nu au onoare si ca sunt cei mai mari mincinosi din lume a gresit.
Tocmai ce am primit in dimineata asta, la cabinet, din partea unor colegi rivali „la bara”, o invitatie la o partida de airsoft!
Asa ca, ne-am strans toti colegii biroului, la masa ovala din sala de sedinta, ca sa vedem ce e cu invitatia asta, facuta asa, la inceput de vacanta judecatoreasca de iarna, daca este bine sa ii dam curs, iar in caz afirmativ sa punem la punct o micuta strategie de lupta...
Calin, colegul nostru specializat in drept penal, participa mai mereu in timpul liber, alaturi de trupa lui de prieteni, cu mare entuziasm, la asemenea confruntari de airsoft, de aceea este cel mai in masura sa ne informeze ce joc e acesta si cum putem iesi castigatori dintr-o competitie army, mai ales acum, cand se va desfasura pe zapada!
Nu doar ca este un inversunat jucator, dar are si un amic ce detine un teren de practicare a sportului cu bile airsoft, pentru ca, daca nu stiati, o partida de airsoft se joaca in locatii speciale si are un regulament strict de desfasurare.
Atat i-a trebuit lui Calin: un imbold! A inceput sa pledeze cauza airsoft-ului, mai ceva decat intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie!
Ca bonus, spre a fi mai convingator, ne-a pus si un filmulet de pe site-ul unui magazin de airsoft din Constanta, Airsoft6, de unde isi cumpara el cele necesare acestui joc army extrem de realist. Asa, ca sa invatam cum sa folosim echipamentul de airsoft!
Asa se face ca in jumatate de ora, noi, colegii lui de birou de avocatura, am aflat tot ce ne interesa...
Departe de a fi un joc de copii, dovada ca nu poti juca asemenea joc cu specific militar daca nu ai implinit 18 ani, cand vorbim de airsoft automat trebuie sa ne gandim la onoare, la camaraderie, la abilitati militare.
Diferentiindu-se net de paintball, unde iesi din joc daca esti manjit cu vopsea, la airsoft munitia este reprezentata bile airsoft care nu lasa urme vizibile, provocand doar o usoara durere.
Ideea este ca, in momentul in care esti lovit de adversar, trebuie sa recunosti tu insuti, dand dovada de onoare si sa iesi din joc de buna voie.
Evident, s-ar putea ridica intrebarea: de ce sa recunosti?
Pentru ca este un joc ce se apropie foarte mult de sport, iar ca in orice sport, fie si de amatori, fair play-ul trebuie sa fie suveran.
Mai mult decat in orice alt sport army, in competitie se utilizeaza arme airsoft speciale, electrice sau pe gaz, care nu sunt altceva decat replici identice ale unora reale. Efectiv, doar un ochi avizat ar putea face diferenta intre niste arme adevarate si detaliatele replici airsoft, deoarece sunt aidoma atat din punctul de vederea al infatisarii exterioare, cat si al greutatii!
Interesant este ca spre deosebire de paintball, poti trage nu doar foc cu foc, ci si in rafale, daca ai ales o mitraliera ca arma de atac!
Toate bune si frumoase, dar la asa sport trebuie si o dotare pe masura! Ca doar nu o sa mergi la o partida de airsoft in trening si adidiasi, fie ei si de firma!
Calin ne-a spus ca atata vreme cat exista locatia potrivita pentru o partida de airsoft (un teren imprejmuit, suficient de mare, cu tot soiul de ruine, ridicaturi de pamant, copaci), a ne procura echipament de airsoft este cea mai mica problema, pentru ca exista internetul!
Putem sa ne comandam si noi online tot ce ne trebuie de la magazinul Airsoft6 din Constanta, pentru ca el o sa ne sfatuiasca ce ni se potriveste fiecaruia dintre noi, indiferent ca vorbim de pistoale airsoft, de mitraliere, de echipamentul tactic (articole vestimentare, echipamente protectie si accesorii), munitie airsoft.
In privinta armelor pe care le vom utiliza, dat fiind ca dupa prima partida sigur o sa ne placa asa de mult ca vom mai vrea sa ne jucam „de-a soldatii”, specialistii de la magazinul online Airsoft6 au si un departament de service airsoft ce ii va da de cap oricarei arme airsoft care, dupa o vreme nu o sa mai fie atat de precisa...
Mult mai mult decat inlocuirea unor piese sau accesorii care nu mai functioneaza asa cum ar trebui, cu ajutorul tehnicienilor airsoft de acolo, o sa ne putem si personaliza armele, prin adaptarea si modificarea componentele, pentru ca, de perfecta lor functionare va depinde „supravietuirea” noastra pe terenul de lupta airsoft.
Toti colegii am fost fermecati de expunerea lui Calin, asa ca am acceptat provocarea la o intrecere de airsoft a casei de avocatura rivale.
Eu deja am vazut cateva produse pe care vreau sa le comand de pe site!
Recunosc, nu sunt chiar foarte ieftine, dar distractia maxima va depasi cu mult efortul financiar!
Si pentru ca este final de an, am zarit pe Airsoft6 si o sectiune speciale cu ”Idei de cadouri” de unde se pot comanda niste figurine foarte interesante.
Stefanel va fi extrem de incantat daca Mos Nicolae o sa-i puna in ghetute, printre alte cadouri si cativa soldatei de plumb!
Asadar, daca v-ati plictisit de paintball, airsoft-ul poate fi o optiune valabila pentru dvs.!

Niciun comentariu: