vineri, 19 decembrie 2014

Play Solutions - alegerea potrivita pentru deschiderea unui magazin online profitabil!

Play Solutions SRL este o agentie care de doi ani a intrat pe piata romaneasca de profil cu cu servicii grupate in patru categorii, esentiale pentru orice afacere pe internet desfasurata prin intermediul unui site.
Cei patru stalpi ai destinului unui magazin online de succes, indiferent de profil, sunt indubitabil urmatorii: webdesign-ul, grafica, SEO si Google Adwords.
Probabil ca, daca esti din Capitala si ai decis sa iti deschizi un site prin care sa iti comercializezi produsele, primul lucru la care te-ai gandit a fost sa tastezi in caseta unui motor de cautare cuvintele magice: "web design Bucuresti".
Aceasta pentru ca, oricine stie, un magazin electronic trebuie mai intai sa aiba o imagine atractiva, care sa isi transforme vizitatorii intamplatori in utilizatori (clienti) fideli.
Webdesign-ul unic, ca sa fie calitativ, trebuie realizat de specialisti adevarati, nu de baiatul vecinului de la etajul 3, care in timpul liber mai vrea sa castige si el cativa bani de-o iesire cu baietii la bere.
Play Solutions iti poate realiza nu doar un magazin online personalizat, care ca aiba un aspect memorabil, care sa ii indemne subliminal pe utilizatori sa revina, dar si un mod de prezentare al produselor deosebit, administrarea articolelor putandu-se face, elegant si eficient, dintr-o platforma dedicata, unde nu este deloc de neglijat existenta unor rapoarte privind comenzile si vanzarile efectuate.
In afara imaginii vizuale de ansamblu si a elementelor grafice particularizate (inclusiv un logo de impact!), in conditiile in care tot mai multi antreprenori isi muta afacerile in mediul virtual, datorita costurilor mai reduse si a unei mase de potentiali clienti uriase, evident ca partea de promovare este deosebit de importanta.
Degeaba ai un magazin electronic care arata spectaculos, care are o gramada de functionalitati, daca nu este si vizibil pe principalele motoare de cautare, mai ales pe Google.
Play Solutions te poate ajuta si in acest domeniu, deoarece ofera nu doar servicii de creare site, ci si de optimizare pentru principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, Bing s.a.) printr-o analiza profesionista a continutului paginilor, a cuvintelor-cheie, titlurilor, imaginilor si videoclipurilor.
In plus, firma Play Solutions te poate ajuta sa iti largesti portofoliul de clienti cu ajutorul Google Adwords, program de publicitate online inca destul de putin utilizat de catre proprietarii de afaceri online, desi avantajele sale sunt evidente.
Acum, cand mai sunt doar cateva zile din 2014, daca ai de gand sa dai lovitura cu afacerea ta pe internet in 2015, iti propun sa ii contactezi chiar azi pe profesionistii de la Play Solutions si sa le ceri o cotatie de pret, pe care o vei primi prompt, fara costuri sau alte obligatii.
Evident, mai intai e bine sa intri pe pagina „Portofoliu”, unde sunt grupate cateva dintre lucrarile realizate de catre ei (magazine online, site-uri de prezentare, logo design), ca sa iti faci o idee referitoare la cum au vrut altii sa arate magazinul lor online ori site-ul de prezentare.
Sigur o sa iti placa ce o sa gasesti acolo!
Si tocmai din acest motiv, o sa te bucure ce o sa iti spun acum: daca o sa ii contactezi si o sa te decizi sa colaborezi cu ei in acest final de an, o sa fii bucuros sa afli si faptul ca nici nu o sa ramai fara bani de Revelion, daca semnezi un contract cu ei.
Clientii Play Solutions beneficiaza de o facilitate deloc de neglijat: pot plati costul lucrarii comandate (in speta un website) si in rate egale, fixe, fara dobanzi sau comisioane ascunse, fara vreun serviciu bancar.
In aceste conditii, daca esti antreprenor sau vrei sa devii unul remarcabil in 2015, de ce nu ti-ai face de Craciun un asemenea cadou special? Un magazin online nou-nout, realizat profesionist si care sa demareze cu avant pe internet, avand o vizibilitate maxima?

Niciun comentariu: