joi, 11 decembrie 2014

Plase de protectie pentru protectia muncii gasesti la ROMNETS!

La ce va ganditi atunci cand auziti ca se vorbeste despre plase de protectie?

Probabil la acrobatii de la circ!

Da, acesta este un loc unde in mod sigur veti putea intalni un asemenea obiect care, in multe cazuri, a salvat viata artistilor din lumea fabuloasa a circului.

Nu stiu insa daca v-ati gandit cat de necesare sunt aceste plase de protectie in prozaicul domeniu al constructiilor, mai ales intr-o tara ca a noastra, unde mai trebuie sa curga multa apa pe Dambovita pana cand acest sector de activitate se va ridica la nivelul reglementarilor  in materie din Uniunea Europeana.

Multitudinea de accidente de munca de care tot auzim pe canalele de stiri sunt rezultatul convingerii specific romanesti conform careia: "Lasa ma, ca merge si asa!" sau "Mie nu mi se poate intampla nimic!".

Si uite asa, vedem oameni cocotati la inaltime pe schele sau pe terasele blocurilor ce se anvelopeaza, aplecandu-se periculos de mult, fara a avea vreun sistem de asigurare impotriva unor eventuale dezechilibrari si caderi de la inaltime, care in majoritatea cazurilor sunt fatale.

Tocmai din acest motiv as vrea sa va prezint astazi un site ce comercializeaza o categorie aparte de produse: plase pentru destinatii diverse, inclusiv pentru protectia muncii in constructii.

ROMNETS ofera plase de protectie personalizate ce asigura atat protectia lucratorilor in constructii, in situatiile nedorite in care acestia aluneca de la inaltime, salvandu-le astfel viata, cat si retinerea unor unelte si materiale scapate de muncitori in timpul lucrului idn neatentie si care, cazand cu viteza, pot sa accidenteze (uneori chiar mortal!) trecatorii ce au nenorocul de a se afla in locul nepotrivit la momentul nepotrivit, cand acestea sunt in curs de coborare vertiginoasa spre sol.

In afara acestor plase de protectie pentru sectorul constructii, de la ROMNETS cei interesati pot comanda si plase pentru acoperit containere, plase pentru acoperit masini de gunoi sau plase personalizate, pentru orice alta destinatie.

Plasele de protectie pe care le puteti comanda sunt realizate dupa cerintele clientului, din material 100% poliamida PA 6.6 de inalta tenacitate sau polietilena cu nod. Inclusiv grosimea firului si marimea ochiurilor plaselor de protectie comandate sunt alese in functie de ceea ce isi doreste clientul.

Pentru a putea afla detalii despre produsele pe care firma ROMNETS le ofera spre comercializare dati clic pe poza urmatoare:Deoarece ROMNETS a incheiat parteneriate cu unele dintre cele mai renumite companii din industria mondiala de profil, plasele comercializate de firma romaneasca au un excelent raport cost/calitate.

Livrarea produselor se face in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar transportul este gratuit in toata tara prin Posta Romana.

Produsele comandate se mai pot primi si prin curier (daca asa opteaza cumparatorul), prin inmanare directa sau prin ridicare personala de la sediul firmei, aflat in Bucuresti.

Asadar, daca aveti nevoie de plase de protectie profesionale, apelati cu incredere la ROMNETS!

Niciun comentariu: