vineri, 5 decembrie 2014

Cauti si tu o firma de reparatii masini de spalat? Citeste recomandarea mea!

De Black Friday i-am facut mamei mele o mare surpriza si i-am comandat online o masina noua de spalat marca Arctic, pentru ca aceea veche nu mai tinea deloc pasul cu vremurile (a se citi: consuma mult prea multa energie electrica, iar randamentul sau era foarte, foarte mic).

Noua achizitie in materie de aparatura de uz casnic a ajuns foarte repede la domiciliul ei, chiar mai iute decat m-as fi asteptat eu, asa se face tocmai in acea zi eram undeva in provincie, plecata intr-o delegatie. 

Mama a facut singura receptia noii sale masini de spalat rufe (pe care eu o platisem la momentul efectuarii comenzii cu cardul).  

Bine," i-a facut receptia" la modul ca a verificat daca ambalajul in care a fost transportata este intact si i-a cinstit pe curierii care au urcat la etajul 1 aparatul electrocasnic voluminos!

Nea Vasile, vecinul ei de palier, "mesterul bun la toate" al blocului, a instalat-o asa cum s-a priceput el mai bine, chinuindu-se nitel, pentru ca era un model nou de masina de spalat.

In final toata lumea fericita: mama ca are o "spalatoreasa automata" noua, nea Vasila ca a facut un ciubuc si s-a ales si cu o sticla de tarie, eu ca darul meu a fost apreciat.

Doar ca ieri, dezastru: primesc un telefon de la mama, care imi spune speriata sa trec cat pot de repede pe la ea,  ca s-a stricat masina de spalat cea noua!

Acum, spuneti si voi, cum ar putea sa se strice o masina noua dupa  doar o spalare cu ea?!? Mai ales marca asta!

Era evident ca "marele mester in instalatii", nea Vasile pensionarul, gresise ceva..

Noroc ca stiam care este leacul: sa apelez la o firma specializata in reparatii masini spalat, nu la alt vecin saritor!

Stiu, o sa spuneti ca era in garantie, dar, nu stiu de ce, aveam eu intuitia ca nu o piesa din interior era cu probleme, ci modul in care a fost conectata la reteaua de apa de catre nea Vasile!.

Habar nu aveam de vreun service specializat in asemenea servicii, dar, in schimb, puteam sa caut o firma pe internet.

Asa ca am tastat iute: "reparatii masini de spalat Bucuresti" si pe data, datorita iscusitului motor de cautare, am ajuns pe un site extrem de interesant, specializat in oferirea de asemenea servicii la domiciliu, si le-am telefonat imediat.

  
Cu sediul fizic in Calea Giurgiului, sector 5, echipa de specialisti a firmei pe al carei site intrasem, este gata oricand sa raspunda clientilor  ce au nevoie de reparatii profesioniste in Bucuresti si jud. Ilfov, daca masina lor de spalat, mai noua sau mai veche, nu mai functioneaza corespunzator, sau, precum in cazul mamei mele, masina de spalat pur si simplu nu  mai porneste.

Site-ul firmei de care va povestesc este extrem de usor de accesat si de catre un pensionar si, ce imi place mult la el, este faptul ca sunt pe pagina principala o serie de sfaturi utile pentru prelungirea vietii masinii de spalat pe care o avem acasa.

Unele dintre ele erau noi chiar si pentru mine!

Programul de service este foarte bun:

- de luni pana vineri: 8,00 - 19,00;
- sambata: 9,00 - 17,00;
- duminica: se pot face programari telefonice pentru luni.

Gama de masini de spalat ce pot beneficia de reparatii este foarte larga: Indesit, Whirpool, Arctic, Zanussi, Ariston, Ardo, Bosh, Beko.

Uite asa se face ca astazi mama e din nou fericita, pentru ca "spalatoreasa automata" Arctic este iar functionala! (Evident, nea Vasile gresise ceva la instalare!).

Daca si  voi aveti probleme cu functionarea masinii dvs. de spalat, va invit sa sunati cu incredere la telefoanele afisate pe site, pentru ca acusica se sfarseste anul 2014 si este bine sa intram in 2015 cu toate rufele din casa proaspat spalate!

Niciun comentariu: