sâmbătă, 13 decembrie 2014

Academia de Traduceri iti ofera servicii de traduceri webstie-uri si IT!

Academia de traduceri este locul unde vei gasi peste 300 de traducatori nativi si autorizati pentru toate domeniile de activitate.
Daca intr-un articol anterior v-am povestit despre cum poate sa isi usureze munca un avocat prin apelarea la un specialist in traduceri, autorizat de catre Ministerul Justitie, acum vreau sa ma adresez in special firmelor, care in ultima vreme incearca "sa ocupe internetul", intensificandu-si activitatea in sectoarele comertului online.
Prin intermediul unui magazin virtual, spre deosebire de unul clasic, comerciantii se pot adresa atat unei mase mai importante de clienti din tara sau din diaspora, dar... si clientilor straini, daca au marfuri de calitate, la preturi competitive pe plan european.
Daca vor sa isi atraga clienti din alte tari, evident ca antreprenorii trebuie sa se preocupe ca pe site-ul magazinului sa existe si o sectiune intr-o limba de circulatie internationala.
Cum nu toti patronii unei firme si nici personalul lor nu au cunostinte avansate de engleza sau franceza, ca sa dau doar doua exemple de asemenea limbi straine de larga circulatie internationala, pentru traducerea continutului site-ului este bine sa se apeleze la cineva de specialitate.
Si unde ar putea sa se adreseze cu mai multa incredere pentru asta decat la Academia de traduceri - Departamentul Servicii de traduceri website-uri si IT?
In functie de specificul site-ului vei putea sa beneficiezi de un traducator cu experienta de peste 5 ani in domeniul tau de activitate, asa incat acesta va putea sa fie in deplina cunostinta de cauza, in momentul cand va traduce paginile web indicate de tine sau, poate, doar un continut special (pe care sectiunea pentru straini vei vrea sa il contina site-ul tau).
Comenzile se pot trimite online pe site-ul academiadetraduceri.ro, dar vreau sa sublinez faptul ca acest renumit birou de traduceri are si un sediu fizic, in Bucuresti, sectorul 1, Piața Universității (in apropiere de Hotel Intercontinental, lângă Banca Transilvania) B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, 010052, asa ca daca locuiti in Capitala este indicat sa le faceti o vizita, pentru ca altfel veti putea sa discutati „face to face” cu specialistii de acolo.

Niciun comentariu: