miercuri, 19 noiembrie 2014

Pregatirile de nunta incep cu un an inainte...

Se stie ca o nunta reusita se planifica din vreme, din acest motiv buna mea prietena Liliana a inceput inca din aceasta toamna sa programeze in detaliu cum se va desfasura cel mai important eveniment din viata sa.

Inca de cand era micuta si citea povesti cu printese, si-a imaginat cum va straluci si ea cand va creste si va imbraca rochia de mireasa.

Acum, cand a sosit clipa, si-a dat seama ca a avea o rochie de mireasa spectaculoasa nu este suficient, mai trebuie pusa si in valoare.

Asa ca de vreo luna rasfoieste teancuri de reviste de profil si intra pe zeci de site-uri in cautarea temei si schemei de culori ideale, care sa o puna in valoare atat pe ea, cat si pe fericitul mire, iubitul ei Laurentiu.

Dupa aceea, mai trebuie rezolvata si intrebarea: "La ce biserica ne cununam religios?", unde gaseste acel preot cu har, de care sa se simta amandoi apropiati sufleteste, care sa ii inteleaga si sa le dea niste sfaturi bune inainte de marele pas.

Iar apoi, mai trebuie gasita si locatia ideala unde sa se desfasoare petrecerea de nunta. Sa fie un restaurant de cartier? Sa fie o cabana la munte? Sa fie o sala de evenimente cu staif, din centrul Bucurestiului?

Locatie nunta”... Doua cuvinte simple care devin extrem de importante in organizarea unei nunti reusite.

Urmeaza alcatuirea meniului, apoi toate celelalte detalii, deloc minore, incepand cu buchetul de mireasa, florile ce vor fi folosite ca decor natural, cum vor arata rochiile domnisoarelor de onoare, alegerea modelelor de invitatii si cate si mai cate...

Din fericire, in urma discutiei cu matusa Ileana, s-a lasat convinsa ca daca vrea sa arate ca o printesa la petrecerea de dupa cununia religioasa, Ambasad’Or Events este o locatie de nunta ideala, glamouroasa, unde nu va fi incorsetata de un numar limitat de invitati, putand sa cheme, daca bugetul i-ar permite, chiar si 700 de persoane, daca nu chiar 1000.Evident, nu va trimite invitatii chiar la atatea, pentru ca este totusi o nunta, nu un seminar gratuit de coaching si nici o intalnire anuala a vreunui club exclusivist.

Totusi, vreo 400 de persoane tot vor participa la nunta Lilianei, de aceea isi doreste nespus ca acestea sa se simta foarte bine, intr-o locatie cu adevarat spectaculoasa.

Acum ramane doar sa se decida impreuna cu Laurentiu asupra datei cand va avea loc emotionantul eveniment si sa faca rezervarea salii. Daca acest punct este rezolvat, cu siguranta, rand pe rand, si celelalte aspecte care vor face din nunta prietenei mele una cu adevarat memorabila vor fi si ele solutionate in intregime.

Eu ii tin pumnii si o sa ii dau tot ajutorul meu, daca imi va cere acest lucru, pentru ca este una dintre cele mai bune prietene ale mele si tin foarte mult la ea.

Niciun comentariu: