joi, 27 noiembrie 2014

O nunta perfecta are nevoie de un fotograf profesionist: Cristi Neacsa!

V-am povestit de curand pe acest blog despre prietena mea, Liliana, care a stabilit sa se casatoreasca anul viitor.

V-am descris succint bataile de cap pe care le are cu pregatirea unei nunti care sa iasa cu adevarat bine: incepand cu locatia, meniul, rochia de mireasa si costumul de ginere, cu decoratiunile, cu alegerea invitatiilor de nunta, a numarului de meseni si a modului in care sa fie acestia asezati la mese, cu alegerea muzicii de la petrecere.

Asa cum o nunta fara lautari nu e nunta adevarata, daca esti roman, tot asa, o nunta la care sa nu angajezi si un fotograf profesionist, dupa ce trece evenimentul, parca nici nu a existat.

Sa nu ai tu acolo, un album frumos cu fotografii, atat clasice cat si in format digital, sa nu te amuzi tu pe seama varului Costica care a facut numai boacane in seara aceea, sa nu admiri tu, iar si iar, rochiile domnisoarelor de onoare, sa nu critici tu felul in care a venit imbracata tanti Elvira, starnind priviri dezaprobatoare din partea mesenilor, sa nu iti aduci tu aminte cu drag de valsul mirilor si de focul de artificii... 

Ce mai, o nunta fara un fotograf care sa stie meserie, e categoric un viitor fiasco!

Liliana, in prima faza, dorea sa ia legatura cu un coleg de facultate, fotograf amator, care, oricum va fi invitat la nunta. Asa impusca doi iepuri dintr-o lovitura.

Ce-i drept, mi-a marturisit cu glas scazut ca o strangere de inima tot simte in legatura cu fotografiile de nunta: daca colegului ei i se strica aparatul, daca bea prea mult sau pur si simplu se plictiseste de facut fotografii si prefera sa se distreze mai bine alaturi de ceilalti meseni? Ce o sa faca dupa aceea fara un album in care sa fie ilustrata povestea nuntii ei? Ce o sa le arate ea peste ani copiilor si nepotilor ei? O sa fie nevoita sa organizeze o alta petrecere de nunta?

Din fericire am convins-o ca la un asemenea eveniment special e nevoie de un fotograf special, nu sa organizeze mai tarziu inca o petrecere de nunta. Eram in masura sa ii recomand un artist vizual de mare clasa: Cristi Neacsa.

De peste patru ani face fotografii exceptional de bune la evenimente (nunti, botezuri, petreceri diverse).

Calitatea deosebita a creatiilor sale fotografice (pentru ca si fotografia este o arta!) a fost certificata si de faptul ca din 2012 este membru Wedding Staff, iar din septembrie 2013 membru Fearless, comunitatea celor mai buni fotografi de nunta din lume.

Am indemnat-o pe Liliana sa intre pe site-ul lui: cristineacsa.ro si sa ii admire portofoliul.

Sigur Cristi Neacsa este fotograful profesionist cel mai potrivit pentru nunta prietenei mele.
Asa cum explica el insusi: „Pentru mine fotografia inseamna oameni, sentimente, bucurie, emotie, distractie, agitatie, nebunie, liniste, contraste si varietate, iar fotografia de nunta are cu siguranta cate un pic din fiecare. Fotografiile care nu-si vor pierde niciodata valoarea sunt momentele reale, surprinse intr-un mod cat mai creativ…si asta incerc eu sa fac.”

I-au placut Lilianei albumele de nunta de pe site, extrem de speciale, avand design aparte. 

Albumele foto carte Cristi Neacsa Photography contin 100 de pagini si pana la 250 de fotografii, sunt imprimate pe hartie fotografica de calitate superioara , mata sau lucioasa si au coperti groase si rezistente, facute sa reziste multor rasfoiri, dar si trecerii anilor..


Liliana a fost incantata cel mai mult de una dintre fotografiile de nunta ale lui Cristi Neacsa, care a fost si premiata de un prestigios for de specialitate international:


Cat de multa emotie contine poza aceasta!

Lacrimile pot fi si de fericire, o descarcare datorata mult prea plinului sufletesc, nu doar de tristete.

Daca si dvs. cautati un fotograf profesionist specializat in nunti, vi-l recomand cu caldura pe Cristi Neacsa!

Niciun comentariu: