duminică, 30 noiembrie 2014

Jocuri noi cu Dora Marquez si Diego pentru copii isteti gasesti pe xjocuri.com

Daca sunteti parintii unui copilas de varsta prescolara, sigur ati aflat de faimoasele desene animate cu Dora si Diego,  porniti sa descopere lumea, alaturi de o gramada de prieteni deosebiti, precum: Boots, Coco, Tico, Isa, Benny, Alicia.

Ceea ce poate nu stiti inca, este faptul ca exista un portal super, denumit xjocuri.com, unde prichindelul dvs. poate gasi o colectie intreaga de jocuri gratuite ce ii au ca personaje centrale!

Extrem de instructive, amuzante, aceste jocuri cu Dora si Diego sunt impartite pe categorii: jocuri de arcade, jocuri de actiune, jocuri de aventura, jocuri puzzle, jocuri educative de invatat primele cuvinte in engleza sau spaniola, jocuri matematice cu numere sau figuri geometrice, jocuri-test pentru copii de masurare a abilitatilor de recunoastere a culorilor sau a sunetelor scoase de diferite animale.

Ce mai, portalul xjocuri.com este o comoara la casa  omului, putand fi accesat de pe smartphone, tableta sau laptop!

Reunirea unei palete vaste de joculete flash, dar si unity 3D, pentru copii de toate varstele, incepand cu aceia de nici 3 ani, permite ca fiecare gamer, cat ar fi de mic sau de avansat, sa isi gasesca jocul favorit!


Cum se apropie Mos Nicolae, iar mai apoi soseste iute si generosul Mos Craciun, eu zic ca o tableta noua de pe care copiii vostri sa acceseze asemenea jocuri interesante, cu personaje frumos colorate, ar fi cadoul perfect!


Cei mici vor fi incantati de aceste jocuri gratuite, interactive, care le vor capta atentia si ii vor face sa traiasca din plin aventurile, alaturi de Dora Marquez si Diego!

Pe portal puteti sa gasiti instructiuni clare, in limba romana, pentru fiecare joculet in parte, puteti vedea de cate ori a mai fost jucat fiecare, aveti si o clasificare a acestora dupa gradul lor de popularitate.

Mai exista si o rubrica pentru comentarii, unde, daca este vorba de un copilas care inca nu stie sa scrie, parintii pot sa isi spuna parerea despre un joc sau altul.

Asadar, in anotimpul alb, in prag de Sarbatori, va invit la joaca cu dulcica Dora si verisorul ei Diego!



Portalul Xjocuri.com ne asteapta pe toti,mici sau mari, cu surprize deosebite!

Niciun comentariu: