duminică, 12 octombrie 2014

Organizarea alimentelor in frigider

Alimentele se tin in frigider pentru a se pastra pentru o perioada mai lunga de timp. Cu toate acestea, chiar si intr-un frigider performant, daca alimentele nu sunt depozitate corect si in locurile corespunzatoare lor, atunci este foarte posibil ca nu se vor pastra asa cum trebuie.
Inainte sa va ofer sfaturi in legatura cu depozitarea alimentelor in frigidere, mentionez ca aparate frigorifice bune gasiti la Selgros. In Craiova frigidere cu functii inalte va asteapta in raionul cu electrocasnice de la Selgros - consultati si online revistele cu oferte si vedeti reducerile si promotiile actuale.
In continuare veti afla cateva sfaturi utile despre cum sa va depozitati alimentele in frigider:
  • pe rafturile superioare asezati bauturile, resturile de mancare, mancarea care se va consuma cel mai repede si verdeata
  • deasupra frigiderului puteti sa depozitati prosoape, carti de bucate; insa nu trebuie sa se puna acolo sticle de vin sau produse;
  • pe usa frigiderului se depoziteaza condimentele, sucul si apa, dar nu se aseaza oua sau produse lactate
  • pe rafturile de jos ale frigiderului se pun ouale, produsele lactate si carnea cruda
  • in lazile de jos se pun fructele si legumele, insa separat
  • in congelator se aseaza fructele si legumele inghetate, carne, oua, sos pentru paste etc.
  • a nu se pune in frigider: cartofii, rosiile, dovleceii si ceapa
Acestea fiind spuse, va las pe voi sa experimentati asezarea alimentelor in frigider. Odata ce veti vedea cum reactioneaza unele alimente in functie de locurile in care le-ati asezat, veti intelege ce importanta este asezarea produselor in frigider. Dupa aceea, cu siguranta veti urma cu strictete toate regulile acestea pe care oamenii obisnuiti le-au descoperit.
Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. DoljCraiova, , RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199

Niciun comentariu: