vineri, 24 octombrie 2014

Maricica vrea sa se transforme intr-o diva perfecta!

Vecina mea Maricica este in fibrilatie maxima...

Sotiorul ei cel iubit, Costel, tocmai a anuntat-o ca vor petrece Revelionul departe de casa, chiar foarte departe, tocmai in Mexic!

Vor fi la cumpana dintre ani acolo, aproape de jungla tropicala si misterioasele temple mayase, dar si de  plajele spectaculoase si cluburile de noapte renumite in intreaga lume.

De cand a aflat marea veste, Maricica tot cauta pe internet informatii despre acest colt de lume din America de Sud si deja viseaza la  cum se va bronza ea sub soarele arzator de la Tropice, pe tarmul presarat cu nisip alb, extrem de fin.

Noptile vor fi in mod sigur la fel de fierbinti, indiferent daca vor dansa, se vor plimba sub clar de luna sau si le  vor petrece in camera de hotel...

Si pentru ca totul sa fie perfect, sa se simta precum o diva, ii trebuie si niste piese vestimentare adecvate, nu-i asa?

Asa se face ca, afland ea ca magazinul electronic PerfectDiva, are o oferta imbatabila in aceasta perioada in materie de lenjerie sexy, costume tematice, dar si costume de baie, va incearca sa isi aleaga ceea ce i se potriveste mai mult pentru calatoria din Mexic.

Din fericire, articolele de pe site nu sunt foarte scumpe, asa ca isi va putea comanda fara grija ca o sa faca goleasca cardul familiei pe desuuri nebunatice.

Mai intai, de la sectiunea „costume baie” si-a ales unul foarte chic, asa cum a vazut ea in poze ca poarta marile vedete de la Hollywood.

 Desi este intreg, costumul  de baie pe care il va comanda are niste taieturi foarte sexy, ce ii alungesc trupul si ii subtiaza talia, asa ca va atrage cu siguranta multe priviri admirative acolo, pe plajele mexicane, care-l vor face pe Costel sa se umfle in pene precum un paun, mandru ca are asa o sotioara frumoasa.

Cum magazinul online PerfectDiva are in aceasta perioada doua campanii deosebit de atragatoare, „Surprinde-ti iubita” si „Surprinde-ti iubitul”, in cadrul carora, daca vei comanda un produs sexy,  la doar 99 de lei, mai primesti alaturi de beneficiul transportului gratuit si un cadou, Maricica s-a gandit ca niciodata micile trucuri femeiesti, precum ar fi niste piese de lenjerie innebunitor de sexy, nu trebuie neglijate, daca vrei sa mentii aprinsa flacara iubirii conjugale.


Tocmai de asta a mai comandat, alaturi de un costum de baie Monique black si o chemise Antoinette din material roz, satinat, cu spatele gol, extrem de senzuala. 

Abia asteapta sa primeasca articolele alese, pentru ca luna decembrie si implicit ziua plecarii in America de Sud se apropie rapid si trebuie sa fie pregatita cum se cuvine pentru aceasta excursie atractiva. Iar la final de an, stie ce isi va dori pentru 2015: sa devina  o DIVA PERFECTA!

Niciun comentariu: