vineri, 17 octombrie 2014

Black Friday a venit mai devreme pe lady-shoes.ro!

Asa-i ca ati inceput sa numarati zilele pana la marile reduceri din Vinerea Neagra de luna viitoare?
In afara de electronice si carti, probabil ca si voi ati inceput, ca si mine, sa comandati tot mai des haine si incaltaminte de pe net, deoarece este mai comod si putem beneficia astfel de niste preturi mult mai bune decat in magazinele clasice.
In definitiv o sedinta de shopping poate sa fie si virtuala, rezultatul acestei terapii moderne fiind la fel de bun ca si cand colindam prin oras ore intregi.
In materie de pantofi de dama lucrurile sunt destul de amestecate, unele dintre amatoarele de pantofi preferand sa mearga la buticurile specializate din oras si sa incerce acolo pereche dupa pereche de incaltari.
Dar stiti ce se intampla de multe ori? Exact pantofii care ne plac cel mai mult nu sunt pe marimea noastra, asa ca putem ca in loc de a fi entuziaste pentru achizitia facuta, sa ne intristam deoarece nu ne-am putut cumpara ceea ce ne doream.
In plus, daca mergem la un magazin offline, putem avea surpriza, la final, ca, desi am gasit ceea ce ne doream, am dat pe pantofii respectivi o groaza de bani, insa deja cardul s-a golit si nu mai avem ce face.
Sau poate ca avem... Sa ne reorientam pe viitor...
Vreau sa va invit azi sa intrati pe site-ului unui magazin de pantofi de dama cu totul deosebit, care va propune o gama extrem de variata de balerini, pantofi office, pantofi sport casual, pantofi cu platforma, pantofi cu toc, ghete, botine, cizme si sandale la niste preturi extrem de bune. Este vorba de Lady Shoes.
Asta nu este insa tot...
In luna octombrie, magazinul online Lady Shoes are pentru toate femeile care nu se sfiesc sa comande pantofi online o oferta imbatabila: la o comanda de incaltaminte comandata (indiferent din ce categorie), daca clienta alege doua perechi, cea cu pretul mai mic o primeste cadou!
Nu-i asa ca va tenteaza?
Atunci grabiti-va pentru ca stocul articolelor de incaltaminte este limitat!
Vizitati chiar azi magazinul virtual de pantofi de dama lady-shoes.ro si nu veti regreta. E doar la un click distanta de dvs.!

Niciun comentariu: