duminică, 14 decembrie 2014

Tractari auto Bucuresti pentru soferi ghinionisti

Nu cred ca exista sofer care sa nu fi ramas macar o data in mijlocul drumul, pentru ca masina lui nu a mai vrut cu niciun chip sa porneasca.

Varul meu Mihai este ghinionistul numarul 1 in ceea ce priveste oprirea neasteptata a autoturismului sau, fiind nevoit mereu sa apeleze la cate cineva care sa il tracteze (alt sofer din trafic, un prieten caruia ii telefoneaza disperat, o firma sau alta care ofera servicii de tractari).

Ce-i drept, cand a vazut ca nu-i de gluma cu intepenirea asta a lui Miftode (asa cum si-a botezat el masina naravasa!), a cumparat din comert niste cabluri de tractare.

Evident ca nepriceput cum este el, a fost pacalit usor de vanzator, care i-a vandut unii chinezesti, de foarte proasta calitate, care, nici gand sa reziste la operatiunea delicata de tractare a lui Miftode cel indaratnic!

Ulterior si-a cumparat o chinga de ancorare lata si doi ocheti speciali, ca asa a aflat el de pe internet, dar degeaba ai cu ce tracta o masina, daca nu ai si cu cine.

Prietenii soferi, cat ar fi ei de buni, daca sunt disponibili, vin si te ajuta o data, de doua ori, dar pana cand?

A incercat sa sune la diverse firme ce ofera servicii de tractari, dar a avut si multe surprize neplacute: unele fie aveau program redus, iar el a ramas ore intregi intepenit, altele aveau angajati fie erau mai nestiutori chiar si decat el in privinta pasilor corecti ce trebuie urmati in cadrul acestei operatiuni delicate, pentru a nu cauza prejudicii masinii.

Asa se face ca saracul Miftode a avut mult de patimit in acest an, iar bugetul lui Mihai a fost subtiat puternic.

Din acest motiv, acum, cand a sosit iarna, varului meu ii este si frica sa se mai urce la volan, ca nu cumva sa il prinda vreun viscol pe drum si sa ramana inzapezit, eventual fara o rezerva substantiala de combustibil, ca sa nu mai vorbim de inerentele defectiuni tehnice, imprevizibile in orice anotimp, dar parca mai periculoase decat oricand acum, in anotimpul alb.

Noroc ca ieri, cand a venit in vizita la noi, i-am auzit jelania si i-am dat solutia salvatoare: compania AloTractari!
 
Am deschis laptopul si am intrat pe site-ul lor ca sa-i aratam, eu si Vlad despre ce este vorba. Cand a vazut lista de preturi de la alotractari.ro  Mihai a devenit brusc interesat si a cerut amanunte suplimentare!

Vlad, iubitul meu, care a apelat deja la ei, cand ni s-a defectat masina in mijlocul intersectiei, i-a povestit lui Mihai ca AloTractari are program nonstop, in tot cursul anului, chiar si de sarbatori, plus ca intervine cu promptitudine in maxim 30 de minute oriunde in Bucuresti, daca o masina ramane intepenita pe drum.

Ba chiar si in parcare, pentru ca, cred ca stiti si voi, sunt numeroase si aceste cazuri in care masina nu mai vrea deloc sa porneasca de pe loc.

Vlad a fost extrem de multumit de modul in care a colaborat cu angajatii de la ei, de aceea numarul lor de telefon este pastrat la loc vizibil pe bordul masinii. Nu de alta, dar parca pleaca la drum cu mai multa incredere acum, de cand are siguranta ca in caz de nevoie nu va mai fi nevoie sa apeleze la mila celorlalti soferi din trafic (stim cu totii cum sunt oamenii in ziua de azi!), deoarece AloTractari va veni urgent si il va salva pe data din situatia nedorita, fara ai deteriora autoturismul.

AloTractari mai are o calitate: specialistii de acolo constata defectiunile tehnice in mod gratuit si, daca vrei sa beneficiezi de serviciile lor din service-ul propriu sau la un service partener, beneficiezi de reduceri la operatiunea propriu-zisa de tractare intre 50-100%!

Bine, vorbim de cazurile in care o masina are o problema de natura mecanica sau electrica, nu si de cazul naucului de Mihai, care, de multe ori, uita sa aiba suficient combustibil cand pleaca la drum!

Oricum, daca acest lucru se intampla in Bucuresti (daca face o pana si nu are o roata de schimb, daca a ramas fara combustibil sau este vorba o defectiune adevarata a lui Miftode), varul meu a fost usurat sa afle ca operatiunea de tractare este foarte ieftina: porneste de la doar 89 de lei!

AloTractari este membra a grupului WLC AUTO, o companie relativ noua in piata auto din Romania, dar cu o ascensiune fulminanta.

Daca si voi sunteti la fel de zapauci precum Mihai, daca aveti o defectiune auto mai mult sau mai putin grava sau daca pur si simplu ramaneti in pana, masina dvs. poate sa fie tractata la cele mai mici preturi, intr-un timp extrem de scurt, cu mult profesionalism, grija si seriozitate, de catre firma AloTractari.

Nu ezitati sa ii apelati la nevoie, asa cum facem si noi!

Niciun comentariu: