miercuri, 17 septembrie 2014

Floria - floraria de unde iesenii pot comanda online!

Cu toții știm cât de mult valorează o persoană pentru noi,tocmai pentru asta trebuie să îiarătăm, pentru că dacă nu simte asta o să se gândească la fix invers.
De aceea mereu trebuie să surprindem persoana din viața noastră prin acele mici gesturi care uneori cântăresc foarte mult.
Florile sunt un detaliu tot mai folosit, mai ales de câtre bărbați, pentru a-și arăta dragostea față de persoana din viața lor.
Frumusețea florilor este deseori comparată cu frumusețea femeilor, iar acestea prin primirea unui buchet din florile lor preferate, inconștient se identifică cu acestea.
În perioada contemporană nouă, este inevitabil să nu poți face asemenea gesturi, spun asta deoarece, chiar dacă nu vrei, dai de o florărie.
În anumite colțuri ale orașului sunt plasate florării , gata să vă prezinte ofertele . Dar, stați așa, noi trăim în era dezvoltării, iar marea majoritate lucrează dintr-un birou ceea ce ușurează foarte mult sarcina cumpărării de flori.
De ce spun asta ? Deoarece anumite florării și-au mutat prezentarea produselor in spatiul virtual, in magazinele online. Chiar era nevoie de o florărie online Iași!
Tot prin intermediul internetului, prietenul meu i-a comandat des buchete de flori spectaculoase soției sale, cu ocazia mai multor evenimente.
Încercând să se împartă într muncă și responsabilitatea plăcută de a-și surprinde soția, a căutat o florărie online Iași și așa a găsit florăria Floria.
Buchetele de aici au fost precum un colac de salvare pentru el, deoarece, cum urmeaza un eveniment special, doar accesează site-ul , iar buchetul este livrat soției sale prompt, indiferent că este la serviciu sau acasă.
Ultimul buchet pe care l-a achiziționat este alcătuit din 101 trandafiri albi, cu ocazia aniversării a 10 ani de căsătorie.
Uimitor a fost faptul că sotia lui credea că el a uitat de aniversare , iar când s-a trezit la serviciu cu un buchet gigant de trandafiri albi a fost socata și foarte fericită că are lângă ea un bărbat care o surprinde mereu cu cate ceva nou.
Și dumneavoatră puteți să aduceți câteva minute de fericire doamnei din viața dumneavoastră, o mulțime de buchete din o mulțime de soiuri de flori vă așteaptă aici.
O prietenă de-a mea a fost la fel de surprinsă de iubitul ei, printr-un buchet foarte uimitor. Aceasta este foarte pretențioasă, așa a fost obisnuită ea, iar cu ocazia zilei sale de naștere nu a primit niciun semn de viață de la iubit, credea că cine știe ce s-o fi intamplat cu el, ca poate o să sune pana la urma, dar a trecut aproape toată ziua și... nimic.
S-a îngrijorat și l-a sunat, însă acesta nu a răspuns...
După această scenă a mers la locația unde își serba ziua, iar când s-a dat jos din mașină și s-a îndreptat spre ușa restaurantului, la intrare erau așezate trei buchete de 101 trandafiri, de culorile alb, roșu și galbeni. Iubitul prietenei meie se afla langa ele, cu un inel în mână si a cerut-o în căsătorie! A fost emotionant!
Vedeți cum prin intermediul unei florării online Iași puteți da un aspect nou și grandios unora dintre cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră și a persoanei iubite din viața dumneavoastră? Eu am fost chiar părtașă la unele asemenea întamplări fericite. Și dumneavoastră puteți să faceți așadar un gest extraordinar, memorabil, apelând la florăria Floria!

Niciun comentariu: