miercuri, 23 iulie 2014

Usi din termopan comandate online pentru renovari spectaculoase

In iunie mi-am renovat apartamentul si acum, la final, imi dau seama ca mi-ar mai trebui sa schimb si usa ce separa sufrageria de balcon cu una de termopan, pentru ca totul sa fie pus la punct asa cum imi doresc.
Usa actuala este de lemn, cu geam dublu de sticla... Saracuta este inca de pe vremea primului proprietar, adica de vreo 35-40 de ani, asa incat si-a cam trait traiul si ar trebui sa fie lasata si ea sa se odihneasca in locul unde se odihnesc usile vechi...
De atatea ori a fost vopsita si revopsita, incat fibra lemnoasa nici nu se mai cunoaste, iar de inchis se inchide deja destul de greu, cu ajutorul unui carlig metalic.
Iarna curentul patrunde in camera pe sub ea, asa incat musai trebuie sa fie inlocuita cu una moderna, de termopan.
Avantajele unei asemenea usi PVC sunt certe: au o izolatie termica mult mai buna, o durata de utilizare mare, de pana la 40 de ani (cam tot atat cat a avut si vechea mea usa de balcon), un design placut, usor de intretinut, sunt reciclabile 100% si, deloc de neglijat, beneficiaza de un raport calitate/pret foarte bun.
Cum nu am nicio firma din zona care sa monteze asemenea usi, tot internetul mi-este solutia cea mai la indemana.
Mi-as dori o usa de termopan care sa nu semene cu acelea banale intalnite in institutiile publice (adica sa nu aiba rama alba si un aspect ieftin), ci sa imite, daca se poate, cat mai bine posibil pe acelea din lemn natural.
Usi termopan sunt oferite cu duiumul de firmele ce au site-uri online, dar eu vreau asadar una cu totul si cu totul speciala...
Pana la urma, dupa ce am navigat o vreme pe internet, m-am decis ce imi doresc: o usa PVC cu panel ornamental... Mai precis una care sa aiba rama ca si cand ar fi din lemn de esenta pretioasa si un geam termopan cu o forma cat mai moderna.
Am gasit-o pe site-ul unei firme din Arad, care are produse foarte bune din punct de vedere calitativ.
Tot de acolo se pot achizitiona si jaluzele verticale si orizontale, rulouri suprapuse sau aplicate, plase anti-insecte fixe, cu balamale sau de tip rulou si, desigur, usi... metalice, de interior si PVC.
Sunt foarte bucuroasa ca mi-am gasit usa dorita si in scurta vreme apartamentul meu va arata cu adevarat spectaculos, asa incat viitorii mei musafiri vor fi uimiti de cum mi-am aranjat interiorul fiecarei camere, dar si bucataria, baia sau balconul.
Recunosc, am apelat si la un prieten specialist in Feng Shui pentru acest lucru si nu pot sa zic ca imi pare rau...
Chiar se simte de cateva saptamani un influx sporit de energie pozitiva in locuinta mea.
Nu ezitati nici voi sa faceti schimbari in casa, fie ele mici sau mari, pentru ca in mod sigur aceasta este o cale de a va modifica in bine insasi viata!

Niciun comentariu: