miercuri, 23 iulie 2014

Girafe, vectori grafici profesionali si ideea unui nou proiect online: Giraffe Blog!

Categoric, specialistii in astrologie chineza au avut dreptate...
Ca demna reprezentanta a zodiei Oii de Foc, sunt intr-o perioada extrem de creativa a vietii mele, asa ca, cel putin in vara asta, pictez tablou dupa tablou, cu o frenezie debordanta.
Cum deja un perete al atelierului meu tinde sa se umple rapid cu peisaje marine, m-am gandit ca nu ar strica sa ma orientez nitelus si spre Africa, asta pentru a mai echilibra un pic lucrurile...
Imi plac elefantii, antilopele, leii, zebrele, girafele...
Da, recunoasteti si voi, girafele sunt niste animale extrem de haioase, despre care ar trebui sa se vorbeasca mai mult... Macar noi sa vorbim, pentru ca saracutele de ele sunt mute, deoarece nu au corzi vocale...
In schimb au limbile negre taciune si lungi de pana la jumatate de metru, ceea ce le trece in catalogul curiozitatilor naturii. De la zoologi am mai aflat si ca lovitura unui asemenea mamifer adult de pe meleaguri africane, daca este bine plasata, il poate decapita pana si pe Regele Junglei, Leul. Chiar nu v-ati fi asteptat la asa ceva din parte aunei girafe, recunoasteti cinstit!
Mie imi pare ca o girafa seamana un pic (mai mult) cu dinozaurii ierbivori de pe timpuri, ca nu degeaba este ea cel mai inalt mamifer din lume.
Zau, girafele sunt niste animale exceptionale si chiar merita un blog sau un site bine alcatuit...
Mi-ar place sa am un site dedicat exclusiv lor si de aceea acum caut pe net ilustratii cu zebre... Bine, as putea sa desenez chiar eu niste girafe sau sa descarc niste poze gratuite de pe net, dar pentru inceput as vrea niste ilustratii vesele, care sa atraga vizitatorii, „profi”, la un pret acceptabil.
In ultima vreme am inceput sa apreciez tot mai mult vectorii grafici, deoarece au marele avantaj ca, spre deosebire de imaginile bitmap, in momentul in care le redimensiez isi pastreaza calitatea initiala.
Asa ca am scris eu cuvintele magice „giraffe vector” in motorul de cautare si..., ce sa vezi, am gasit exact ce imi doream! Niste ilustratii super , in total 11 motive cu si despre girafe.. In engleza denumirea acestor nostime modele suna astfel: giraffe, safari giraffe, wild giraffe, wild animals, funny giraffe, giraffe birthday...
Intreg pachetul Giraffe Vector Pack, descarcabil imediat de pe net, se poate achizitiona la un pret modic, de doar 10 dolari, in conditiile in care, din clipa in care se face plata, acesti vectori grafici pot sa fie utilizati nu doar pentru a ilustra niste postari pe blogul personal, ci si in scop comercial.
Si, pentru ca tot e vara, cu imaginile respective pot sa imi infrumuseteze inclusiv niste tricouri de bumbac, pe care sa le port cu mare placere, aducand zambetul pe buze si acelora ce le vor vedea, cand voi iesi la plimbare imbracata cu vreunul dintre ele.
Cand m-am uitat mai bine pe site-ul cu pricina, incantata de faptul ca plata se poate face si prin PayPal, mi-am dat seama ca artistii care au creat nostimele creaturi africane sunt romanasi de-ai nostri, lucru deloc de mirare. Oricum, pamanturile astea mustesc de creativitate!
Va recomand si voua sa folositi vectorii grafici pentru a va ilustra proiectele pe care le desfasurati in mediul online, dar si materialele promotionale offline, deoarece veti avea satisfactia unor desene cu adevarat profesioniste.
Spor la munca si nu uitati sa iubiti si voi girafele!

Niciun comentariu: