luni, 14 iulie 2014

Accesorizeaza-ti accesoriile cu tehnici handmade!

Este mijloc de iulie si ce poate fi mai in ton cu vremea de afara decat sa imi completez garderoba cu niste accesorii de sezon intr-o explozie de culori, care sa imi confere un tonus excelent, sa ma faca sa debordez de energie tinereasca.
Bijuterii si accesorii vara gasesc nu doar la targurile de sezon, deschise tot mai des prin Bucurestiul meu iubit, dar si pe internet.
Sincer, prefer sa comand genti ieftine de pe internet, sa fac si cateva incursiuni pentru inspiratie prin bazarurile deschise in centrul orasului mai ales la sfarsiturile de saptamana si in zilele de sarbatoare.
Mai apoi, cu ajutorul materialelor diverse pe care le folosesc la creatiile mele handmade, incerc sa imi pun amprenta cat mai personala, mai creativa, asupra acelor posete ieftine, insufletindu-le.
Incerc sa gasesc posete cress body in culori pastelate, fara prea multe aplicatii, pretabile la a fi personalizate cu margele, dar si cu bucatele de fetru colorat, decupate in diverse forme geometrice sau sub forma unor floricele de sezon.
Evident, pentru posetele de ocazie, cristalele tip Swarosvki sunt mai mult decat potrivite, asa ca nu ezit sa le aplic curajoasa, pentru a le scoate din banalitate.
In acest fel, un clutch alb sau negru nu va mai fi un biet accesoriu anonim, ci, poate sa devina, chiar punctul de interes al unei tinute deosebite, imbracate intr-o seara calda de vara.
In acesti ani, dupa cum ati remarcat cu siguranta si voi, creatiile handmade au luat un avant deosebit, probabil ca un raspuns la hainele si accesoriile „de firma” ale pitipoancelor de Dorobanti si, mai nou, de prin Centrul Vechi.
In plus, datorita internetului, putem gasi usor diverse accesorii vestimentare la preturi extrem de bune, pretabile „la infrumusetare” prin creativitatea noastra.
Nu spuneti ca nu aveti talent, pentru ca nu este deloc asa. Cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube si participand la cursurile offline de dezvoltare a talentului nostru artistic, pe care orice om il are in mod nativ, precum si inscriindu-ne la acele ateliere-workshop unde putem invata diverse tehnici (de margelit, pictat cu acrilice, realizarea de flori din material textil s.a.m.d.), in scurt timp ne vom suprinde pe noi insine cu ceea ce putem realiza.
Asadar, hai sa folosim internetul in mod inteligent sa ne procuram online bijuterii si accesorii de vara ieftine, pe care sa le innobilam mai apoi, pentru a fi cu adevarat unice.

Niciun comentariu: