joi, 15 mai 2014

Vand urgent Logan pe internet!

Achizitionarea unei masini noi este planul familiei noastre pentru aceasta primavara, pentru ca o sa urmeze perioada de concedii si am vrea ca vacanta noastra sa fie perfecta, inclusiv in ceea ce priveste transportul.
Problema este ca masinuta pe care am pus noi ochii de anul trecut, dupa ce am frunzarit cataloagele cu oferte auto si am navigat pe o multime de site-uri de profil, este nitelus cam scumpa pentru bugetul de criza de care dispunem in acest moment.
Asa ca va trebui sa ne despartim de vechiul nostru Logan, desi ne-a slujit cu fidelitate o perioada destul de lunga.
Zis si facut, dar sa mergem in targul de masini din Vitan parca nu e de noi, mai ales ca la noi in casa, in ultima vreme, tot ce inseamna cumparaturi sau vanzari se face modern, folosind internetul.
Asa ca am cerut sfatul unui prieten bun, Aurel, care este deja familiarizat cu vanzarea si cumpararea de autoturisme de pe internet.
Iata ca, intr-una dintre serile trecute, l-am invitat la noi acasa si toti trei ne-am asezat la o „masa rotunda”, unde alaturi de berea rece trona si un laptop frematand din leduri sa fie pornit mai iute.
Aurel ne-a recomandat un site auto pentru vanzari masini foarte interesant, mai ales prin prisma faptului ca avea un motor propriu de cautare a autovehiculelor dupa marca, model, intervalele de pret, transmisie, combustibil, caroserie si an de fabricatie.
In plus, autoturismele sunt grupate acolo si pe judete, asa incat, atat vanzatorii, cat si cumparatorii doritori de masini noi sau second-hand sa poata sa se orienteze usor prin hatisul de anunturi postate.
Am trimis si noi anuntul pentru vanzarea Loganului, mai ales ca, spre deosebire de alte site-uri publicarea se face gratuit, iar administratorii site-ului se vor ocupa de tot.
Noi am ramas mult pe site dupa aceea, la sectiunea cu modelele cele mai populare de autovehicule, si chiar am pus ochii pe vreo 2-3 oferte foarte atractive...
Pana la urma, cred ca dupa ce vom vinde Loganul nostru, o sa ne achizitionam masina tot de pe acest site, pentru ca ne-a facut o impresie deosebita.
Ca sa nu mai amintesc de Aurel, care a fost si extrem de multumit de serviciile acestui site de anunturi cu specific automobilistic.
Tocmai de aceea, va invit si pe voi sa apelati la internet daca aveti de gand sa vindeti sau sa cumparati vreo masina! Este mult mai comod, rapid si in acord cu vremurile moderne pe care le traim!

Niciun comentariu: