joi, 22 mai 2014

Cele mai calitative cantare

Cand vorbim de cantare, nu vorbim doar de cantarele cu care comerciantii cantaresc legumele si fructele in supermarket-uri sau in piete. Cand vorbim de cantare nu vorbim doar de cantarele cu care oamenii isi cantaresc masa corpului. Cand vorbim de cantare, vorbim si de cantare industriale, cantare de carlig, cantare pentru silozuri sau cantare auto.
Cantarele industriale sunt acele cantare folosite de cei care lucreaza in mina, in balastiere, in industria alimentara sau in alte medii care presupun cantarirea unor cantitati semnificative de materii prime. Cantarele industriale sunt fabricate la cerere, in functie de dorintele cumparatorului de specialistii de pe Master Tech.
Cantarele de carlig sunt cantarele pentru ma
carale. Ele se monteaza la macarale, si indica cu exactitate cantitatea pe care o ridica o macara. Produsele intalnite pe site din aceasta categorie  sunt fabricate in Statele Unite ale Americii. Avem disponibile doua modele, si anume modelul MSI – 3360 Challenger 2 si modelul MSI – 3460 Challenger 3. Ambele au cate un LED rosu, vizibil de la 15m respectiv 20 m, o carcasa de aluminiu vopsita in camp electrocasnic si un acumulator 6V. Timpul de operare pentru primul model este intre 50 si 100 de ore, iar pentru al doilea model, maxim 50 de ore. Aceasta diferenta se vede in primul rand la pret. Este si normal, din moment ce al doilea model are un timp de operare dublu.
Cantarele pentru silozuri sunt folosite pentru a afla cu exactitate cantitatea dintr-un vas sau dintr-un siloz. Aceste cantare sunt folosite in mod special de agricultori.
Ultimele cantare de care vorbim sunt cantarele auto. Acestea pot fi de beton, sau metal. Cele de metal au un mare avantaj datorita faptului ca pot fi relocabile, insa pretul este mai mare. Ambele cantare sunt folosite in constructii, agricultura si alte domenii industriale.
Ce este important de stiut in legatura cu aceste cantare speciale? Ei bine, ele nu pot fi folosite daca nu sunt la zi cu verificarea metrologica. Aceasta verificare este foarte importanta pentru a asigura o cantarire cat mai precisa. Ea este de obligatorie atunci cand este comercializat un astfel de cantar, la o perioada stabilita de lege, si dupa ce s-au efectuat anumite reparati. Mare atentie! Cand vine vorba de astfel de servicii, trebuie sa apelati doar la persoane specializate, care sunt avizate sa faca o astfel de verificare. Si, va spunem noi, cei de la Master TECH sunt cu adevarat profesionisti.

Niciun comentariu: