luni, 24 martie 2014

Produsul informatic PHPRunner de la XLINESOFT este cheia unui website de succes!

Era prin 2004 cand mi-am facut primul site al cabinetului meu de avocatura...

Mai precis, am primit unul cadou de ziua mea, de la un programator iscusit din acele vremuri, dar website-ul era construit asa, cum sa va zic eu... cam prea pe gustul lui (mare gamer al momentului!).

Si cum ar fi fost un gest foarte nepoliticos sa ii spun ca nu imi place chiar 100%, mai ales ca eu habar nu aveam de cum se alcatuieste o carte de vizita online a unei afaceri, respectiv un site, i-am multumit frumos pentru darul inedit primit, dar am inceput sa invat cat pot de mult, folosind tot soiul de resurse online sau carti clasice, „pe hartie”, pentru ca sa pot jongla la randu-mi cu diversele elemente de constructie virtuala ale unui website personalizat dupa voia inimii mele.

Chiar nu mai avea rost sa imi comand un alt site de prezentare altcuiva, pentru ca, sunt convinsa lucrurile ar fi stat la fel ca si in primul caz....

Si uite asa am inceput eu sa am habar de tot soiul de termeni informatici desi, recunosc cinstit, am invatat mai mult intuitiv, dacat asa, ca la scoala.

Am ajuns ca in prezent sa nu mai ma tem sa imi construiesc orice pagina de web imi doresc. Doar ca mi-a trebuit mai bine de un deceniu, ca sa ma pot descurca onorabil in acest domeniu.

De prin 2008, de cand cu aceasta criza mondiala (din punctul meu mai mult indusa la nivel psihologic, decat reala), multe afaceri au trecut incet-incet din offline in mediul virtual.

Iar pentru acest pas decisiv in afaceri au acuta nevoie de vizibilitate. Si cum pot obtine vizibilitate, daca nu cu un website atent realizat, care sa spuna ceva despre ceea ce le poate oferi clientilor firma, indiferent ca este vorba despre produse sau servicii?

Mai ales in cazul afacerilor mici, al antreprenorilor care nu dispun de multi bani, a apela la o firma specializata IT, care sa realizeze o lucrare de calitate, este inca un vis indepartat. Mult prea indepartat...

Plus ca s-ar putea lovi de aceeasi problema ca si mine in 2004: sa nu le placa produsul final, iar pentru o updatare ulterioara ar fi nevoie de alta suma de bani... si tot asa... in spirala...

Nu mai vorbesc de implementarea unor diverse aplicatii web, necesare ca aerul in prezent, daca vrei sa fii o prezenta activa in comertul online si/sau offline.

Tocmai din acest motiv, daca aveti nevoie de un website la cheie si nu aveti printre prieteni unul cu adevarat profesionist, dar nici suficienti bani pentru a va comanda un site la o firma de specialitate, vreau sa va recomand o alta varianta. Nu de alta, dar nu prea e indicat in timpurile astea sa asteptati ani intregi pana o sa va pricepeti singuri la programare!

Apelati la produsul informatic PHPRunner din oferta XLINESOFT! Este ceea ce va trebuie!

Il gasiti pe site-ul xlinesoft.ro, doar la un click distanta!

Pana si programatorii incepatori pot utiliza cu succes aceasta aplicatie web, care le va reduce substantial timpul de lucru, fara insa a face vreun rabat la calitate!

PHPRunner are marea calitate ca este compatibil cu MySQL, SQL Server, MS Access, Oracle, PostgreSQL, DB2, Informix, SQLite, dar si cu orice baza de date cu ODBC.

Mai mult, programul chiar te ajuta iute iti creezi o baza de date daca nu ai una!

Multi cunoscatori spun ca PHPRunner este cel mai bun generator de cod PHP din lume si nu vad de ce nu i-am crede pe cuvant. Probabil se pricep mai bine decat noi!

Pentru un antreprenor care are o micuta afacere, chiar nu prea conteaza cam ce sta in spatele acestui program, ci mai degraba ce stie el sa faca.

Acela ce achizitioneaza aceasta aplicatie web completa de realizat site-uri la cheie, dupa o testare prealabila a versiunii gratuite, va avea la indemana seturi de pagini realizate profesionist, conectate intre ele, personalizabile si cu o multime de functionalitati.

Personalizarea website-ului (la care eu tin asa de mult!) se poate realiza usor utilizand PHPRunner de la XLINESOFT deoarece exista numeroase teme de culori, machete, sabloane pentru aplicatii cu interfate grafice si baze de date complete (cos de cumparaturi, calendar, anunturi etc).

Puteti sa va bucurati de acest produs cu totul special, daca intrati pe site-ul xlinesoft.ro – distribuitorul pentru Romania al acestui produs.

Analizati oferta si cumparati!

Niciun comentariu: