sâmbătă, 8 februarie 2014

Afaceri textile - oportunitati pentru antreprenori de top la un click distanta!

Hotarat lucru, in viata si in afaceri trebuie sa prinzi momentul potrivit.
Degeaba ai tu o idee fulminanta daca nu iti iei inima in dinti si nu o pui in aplicare cat mai iute...
Sigur undeva, mai aproape sau mai departe de tine, cineva se va gandi la acelasi lucru si va fura startul. Iar tu vei ramana cu buza umflata, pentru ca nu te-ai trezit din vreme...

Pe de alta parte, orice afacere traieste, se dezvolta pana la un punct, iar apoi coboara pe o panta descendenta, mai ales daca este intr-un sector unde ai parte de o concurenta apriga.

In industria textila, acum mai mult decat niciodata, merita sa investesti, deoarece forta de munca este extrem de ieftina, iar cererea de asemenea produse de calitate, autohtone, care sa se diferentieze de chinezarii, cunoaste o revigorare evidenta.

Suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri de proasta calitate, iar producatorii romani chiar au ce sa ofere clientilor „nationalisti”.

Ideea este ca degeaba ai ceva banuti de investit, sa zicem intr-un atelier de creatie vestimentara, daca nu ai habar de unde sa incepi sa iti procuri materialele, cum vei transporta produsele finite, care sunt cele mai potrivite magazine pentru comercializarea pieselor tale de imbracaminte, daca vei alege sa mergi initial pe varianta unor magazine offline sau online, cum vei putea sa faci colaborari cu designeri la inceput de drum, dar extrem de talentati, eventual absolventi de institute de profil, cum sa iti construiesti cu rabdare un brand pe care se il impui pas cu pas in mintea cumparatorilor pasionati de moda.

Fiind o persoana moderna, in pas cu vremurile inclusiv in privinta folosirii internetului, ca un ajutor de nadejde in punerea unor baze solide si dezvoltarii rapide a a afacerii tale din domeniul industriei usoare, infiintarea unui portal specializat, care sa reuneasca intr-un singur spatiu, fie el si virtual, firme de consultanta, producatori de materiale si accesorii, transportatori, magazine de profil, case de moda, nu poate fi decat de laudat.

Afaceritextile.ro este locul menit nu doar sa mijloceasca legaturi intre actorii de pe piata de profil din Romania (dar si din strainatate), dar si sa te ajute sa iti promovezi afacerea asa cum se cuvine, cu niste costuri extrem de reduse, fata de mijloacele clasice.

Gandeste-te ca fiind la inceput de drum ar fi cam greu sa participi la un targ sau o expozitie specializata, unde chetuielile in calitate de expozant sunt extrem de ridicate, iar riscurile de a nu avea succesul scontat, in conditiile in care nu esti inca un nume, nu sunt deloc de neglijat, pentru ca te-ar putea face sa renunti chiar la afacere, considerand-o neprofitabila.

Portalul de care va vorbesc are avantajul ca iti permite sa-ti testezi iscusinta de a face un astfel de business, combinand contactele cu potentiali colaboratori in online cu acelea din offline, deoarece, prin plata unui abonament extrem de accesibil, de circa 200 de euro anual, ai acces la o baza de informatii extrem de valoroase, inclusiv la o sectiune de cereri si oferte, un soi de bazar unde poti lesne vinde si/sau cumpara tot ceea ce ai nevoie pentru activitatea ta economica.

Intrati si voi pe Afaceri Textile si convingeti-va de justetea celor scrise de mine mai sus!

Niciun comentariu: