marți, 10 septembrie 2013

Pepper.ro - un magazin virtual de incaltaminte deosebit


Pepper este un nume deja cunoscut printre iubitorii de incaltaminte de calitate, care isi doresc achizitionarea din Romania a unor produse provenind de la niste branduri renumite, precum ar fi: Adidas Y3, Armani Jeans, CK Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Cesare P., Fabi, Loriblu, Alessandro del Aqua, Iceberg, Laura Biagiotti, Swish, Donna Piu, Rossi, Giovani Conti, dar si multi altii...
                                                             incaltaminte barbati
Alaturi de trei magazine clasice, offline, extrem de vizibile, fiind situate in mari centre comerciale din Capitala sau din zona limitrofa acesteia, iata ca aceia ce isi doresc sa isi cumpere niste lucruri deosebite, din categoria pantofi barbati eleganti sau pantofi barbati casual, au acum si varianta ultramoderna a comandarii produselor dorite direct de pe site-ul pepper.ro, un magazin virtual de incaltaminte cu totul fascinant pentru copii, femei si barbati unde fiecare isi poate gasi incaltamintea potrivita, de ocazie, sport, sau pentru „toata ziua”.
Accesand paginile acestui site din nisa extrem de importanta a modei, veti fi incantati de cele aproape 30 de branduri faimoase ale caror articole de marochinarie se regasesc in “rafturile” virtuale din magazinul Papper.ro si care ne arata adevarata dimensiune a calitatii.
Extrem de simplu de utilizat, dispunand de o serie de optiuni interesante, ce ne permit sa stabilim ce produse putem sa ne achizitionam in limita sumei pe care am decis sa o alocam cumparaturilor virtuale, dar sa ne selectam in acelasi timp si brandurile favorite, care ne vor pozitiona in centrul admiratiei amicilor nostri, site-ul pepper.ro ne permite sa fim in pas cu tendintele de ultima ora in materie de incaltaminte eleganta, casual sau sport.
Preturile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la cateva zeci de lei, pana la peste doua mii de lei pentru o uimitoare pereche de incaltari pe care o veti admira cu siguranta.
Plata produselor comandate se poate face online sau la primirea produselor, iar, ca orice firma ce se respecta si care doreste sa se faca cunoscuta si in spatiul virtual, clientii sau potentialii clienti se pot inscrie si pe pagina de Facebook a celor de la Pepper care deja are o multime de fani.
Intrati si plimbati-va printre standurile magazinului electronic Pepper, admirati articolele propuse acolo, eventual faceti-va o lista si, daca sunteti bucuresteni sau in vizita in Capitala puteti sa vizitati unul dintre cele trei magazine pentru a atinge si proba perechile de incaltaminte care v-au atras cel mai mult atentia.
Iata adresele acestora:

- magazinul Pepper din Afi Palace Cotroceni, etajul 1, situat in Bd-ul Vasile Milea nr.4, Bucuresti;

- magazinul Pepper din Baneasa Shopping City, etajul 1, situat in Calea Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D;
- magazinul Pepper din Bucuresti Mall, parter, situat in Calea Vitan 55-59, sector 3, Bucuresti.
Cu siguranta veti gasi ceva pe placul dvs., iar investitia facuta in achizitionarea unor produse de calitate superioara o sa va dea prilejul sa sa declarati pe deplin satisfacuti de hotararea de a cumpara incaltaminte de la Pepper!

Niciun comentariu: