duminică, 18 august 2013

Shop.bilancia.ro - universul accesoriilor de bucatarie!

Bilancia Shop, varianta virtuala a showroom-ului spectaculos situat in comuna Corbeanca, jud. Ilfov, in str. Balantei nr.6 (pe DN1, la kilometrul 19,3) propune clientilor din toata tara o gama extinsa de accesorii bucatarie, perfecte atat pentru micii utillizatori casnici, cat si pentru afacerile de familie din domeniul alimentatiei publice, firmele mijlocii si mari din industria ospitalitatii, cum mai este denumit acest domeniu ce ofera servicii specifice destinate populatiei.
Bilancia, este compania de top cu capital 100% romanesc, care in decurs de 21 de ani a reusit sa ocupe prima pozitie pe piata de profil, cu o cifra de afaceri de circa 11 milioane de euro anual.
Daca in offline, alaturi de generosul spatiu de peste 10.000 de metri patrati din Corbeanca, Bilancia mai are deschise sucursale in Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, precum si peste 200 de angajati.
Bilancia desfasoara in prezent un interesant demers internautic, dorind sa realizeze aceleasi succese si in mediul online, precum cele din spatiile offline.
Site-ul Shop Bilancia ofera clientilor o gama extrem de variata de accesorii de bucatarie, incepand cu vesela, mixere, roboti multifunctionali, tacamuri, oale, cratite diverse, cutite profesionale, echipament de lucru, pana la carti cu retete gastronomice diverse.
Toate produsele pe care le gasiti in magazinul virtual Bilancia Shop – accesorii bucatarie profesionale, provin de la branduri renumite din lumea intreaga (Europa, USA, Asia), compania Bilancia colaborand cu peste 200 de furnizori din 22 de tari, pentru a aduce in Romania cele mai bune articole din domeniu.
Varianta online Bilancia permite clientilor din intreaga tara sa isi doteze bucatariile cu produse performante, acestea fiind livrate cu maxima promptitudine destinatarilor.
La comenzi ce depasesc 500 de lei transportul este gratuit, ceea ce permite beneficiarilor sa faca o economie in plus.
Articolele comandate sunt atent ambalate si asigurate pe tot parcursul transportului, data fiind fragilitatea unora dintre acestea.
Plata se poate face atat anterior primirii marfurilor comandate, cat si direct la curier, la primirea acestora.
Indiferent ca aveti nevoie de un set de pahare deosebit, de niste farfurii de portelan, de un mixer sau de un   de o calitate exceptionala, le gasiti pe toate pe shop.bilancia.ro!
Accesati site-ul Bilancia Shop si veti gasi tot ceea ce un amator sau un profesionist in arta gastronomica poate gasi acolo pentru a-si desavarsi creatiile!

Niciun comentariu: