miercuri, 10 octombrie 2012

Zilele Biz 2012 - Vino in vinerea violet, pe 16 noiembrie 2012, la ZIUA CREATIVITATII!

Zilele Biz 2012, se anunta a fi, ca in fiecare an, drept cel mai mare eveniment de business si comunicare din Romania.

Unde si cand se vor desfasura Zilele Biz 2012?

Editia din acest an a Zilelor Biz, a unsprezecea, se va desfasura in perioada 12-16 noiembrie 2012, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, si va avea ca axe principale creativitatea, eficienta si relevanta in mediul de business local.

Aceste subiecte vor fi abordate cu siguranta din unghiuri extrem de diferite, cu ajutorul valorosilor invitati, care ne vor incita sa ne axam pe o gandire creativa si actiuni viitoare realizate in acest sens, prin prezentarile interactive ce se anunta deja extrem de interesante, surse inspirationale pentru participanti, in fiecare dintre cele cinci zile alocate evenimentului.

Cum putem sa ne adaptam celui de-al doilea val al crizei mondiale? Care vor fi particularitatile acestuia pe meleagurile noastre? Cum putem iesi victoriosi din ochiul furtunii economice, folosindu-ne de cateva unelte de baza: Curajul, Viziunea, Performanta, Responsabilitatea si Creativitatea?

La aceste intrebari esentiale pentru supravietuirea ca oameni de afaceri intr-un mediu plin de necunoscute si provocari, mereu atenti la ce este nou, incearca sa raspunda Zilele Biz 2012.

Pot participa doar la una dintre cele 5 ZILE BIZ. Pe care s-o aleg?

Toate cele cinci zile ale evenimentului sunt extrem de captivante, dar daca ar fi sa va recomand doar una dintre ele, eu as alege fara ezitare: ZIUA CREATIVITATII din 16 noiembrie 2012, care, prin tematica abordata, va incearca sa risipeasca ideea preconceputa a unora, conform careia, afacerile si cultura sunt doua domenii ireconciliabile.

Vinerea violet de la Zilele Biz 2012, avand in vedere si lista spikerilor, nu poate sa nu te duca cu gandul la importanta pe care orientalii o confereau inca din vechime centrului imaginatiei si spiritului, aflat in legatura stransa insa si cu lumea reala. Atunci cand acesta este echilibrat, intuitia si ratiunea fiind in armonie, reusesti sa fii receptiv si sa iti poti folosi la potential maxim vizualizarea creativa, in asa fel incat planurile tale sa se materializeze si in lumea fizica. Iar atunci poti deveni co-Creator al Realitatii.

Invitatii Biz din ultima zi a evenimentului, din 16 noiembrie 2012, ne vor captiva cu siguranta, temele de discutie fiind extrem de ofertante: Romania si romanii, particularitatile marketingului cultural national actual, lumea digitala, starea industriei de publicitate romanesti.

Invitati de marca la ZIUA CREATIVITATII

Dintre cei care ne vor inspira cu prezentarile lor interactive, putem aminti pe maestrul Horatiu Malaiele, pe Bogdan Naumovici, Bogdana Butnar, dar si pe "veteranii" de la D'Arcy.

Keynote speech va fi Mircea Cartarescu.

Programul complet din ZIUA CREATIVITATII – ZILELE BIZ 2012 il gasiti dand click aici.

Niciun comentariu: