miercuri, 3 octombrie 2012

Webstock 2012: Vali Petcu (www.zoso.ro) - o prezentare caustica despre campaniile marilor companii

Vali Petcu (www.zoso.ro) a facut la Webstock 2012 o interesanta expunere axata in special pe plusurile si minusurile unor campanii celebre desfasurate (si) in spatiul virtual.

Bine argumentata, prezentarea sa a fost urmarita cu interes deosebit atat de bloggeri, cat si (mai ales!) de reprezentantii firmelor prezente la eveniment.

Caustic, asa cum il stim, Zoso a dezvaluit, din punctul de vedere al unui blogger de top, in luarea sa de cuvant, si care este secretul succesului sau: munca sustinuta, postarile zilnice, fara pauze de zile sau saptamani care sa deruteze cititorii fideli, plus ceva stiinta a scrisului pe blog (dobandita din carti de copywriting si de content marketing).

Atentia deosebita acordata cursivitatii scriiturii, modul de asezare in pagina (electronica), impartirea textului pe paragrafe bine evidentiate de subtitluri atractive, designul- drept "ancora NPL", pot fi chei ale reusitei in blogosfera si al vizibilitatii online, poate chiar mai mult decat clasicele instrumente de promovare ale blogului (SEO).

Strategie, comunicare, control. Acestia sunt elementele pe care mereu trebuie sa le avem in vedere atunci cand dorim sa devenim bloggeri renumiti in lumea virtuala.

Sfaturile pe care le-a dat bloggerilor incepatori aflati in sala au fost bine primite de catre audienta.

Niciun comentariu: