sâmbătă, 6 octombrie 2012

Webstock 2012: Razvan Pascu si dezlegarea legaturii "secrete" dintre ING si www.razvanpascu.ro

Razvan Pascu, fondatorul site-ului de turism www.razvanpascu.ro este cu siguranta un personaj mult invidiat de catre cunoscatori.

Ce e mai grozav decat sa te plimbi prin toata lumea si apoi sa scrii pe blogul tau de turism despre experientele traite peste tari si mari? Iar plimbarile sa mai fie si sponsorizate de catre companii generoase?

Plus ca lucrand in domeniul asigurarilor private si avand putini clienti (dar buni!), poti lucra asa, ca in reclama de la Vodafone, de la "biroul mobil", "birou" ce poate fi asezat temporar fie pe o plaja insorita, fie prin jungla sau pe o terasa exclusivista dintr-un oras faimos.

Pe net, alegandu-si un site de nisa, Razvan Pascu a tintit de prima data spre monetizare, dorindu-si o afacere online aducatoare a unui plus de prosperitate. Si iata ca a reusit!

Evident, cu multa munca, perseverenta, cu pasiune si creativitate, documentare, talent, a putut sa isi identifice corect publicul tinta si sa il fidelizeze, asa incat in prezent sa se poata lauda cu un numar foarte mare de accesari ale site-ului sau.

Secretul pe care el ni l-a dezvaluit la Webstock 2012 este acela ca reusita in blogosfera consta in inteligenta cu care alegi un domeniu de nisa, astfel incat sa devii CREDIBIL pe bucatica ta, atat de credibil incat oamenii sa aiba curaj sa iti urmeze sfaturile. Si cat de importante sunt sfaturile in momentele in care iti planifici o vacanta! Mai ales una exotica!

Razvan Pascu a accentuat importanta comunicarii eficiente prin intermediul postarilor pe care le face online.

Cum ar trebui sa fie o postare?

Simpla, cu plasarea in text a minim unui element-surpriza, relatata in cuvinte putine, credibila, scrisa in cheie-personala,  sa poata fi partajata usor, titlul sa fie simplu si concis,sa contina poze sa fie suficiente, dar bine alese.

Ce ziceti, va apucati de un blog de nisa? Zau ca merita!

Niciun comentariu: