vineri, 28 septembrie 2012

Webstock 2012: Iluzionistul Cristian Gog invitat la intalnirea bloggerilor romani

"Fake it, till you make it!"

Acesta pare sa fie sloganul inspirator pentru magicianul Cristian Gog, invitat de onoare in deschiderea evenimentului de la Webstok 2012.

Indiferent de activitatea in care te implici, daca tot urmeaza sa iti consumi timpul si efortul intr-un anumit proiect, este indicat SA FII PREZENT, sa crezi cu tarie  in  ceea ce faci si in succesul tau, iar roadele vor aparea cu certitudine, daca vei avea suficienta rabdare si vei munci cu entuziasm pentru cladirea visului tau.

In acest mod, chiar daca multi oameni "de bine" iti vor spune ca esti  pe un drum gresit, ca nu vei izbandi niciodata in ceea ce ti-ai propus, tu vei putea sa transmiti acele semnale pozitive Universului, care va conlucra alaturi de tine in construirea realitatii tale unice, minunate, cu granite tot mai  indepartate, pana  la Cer si mai departe de  el.

"Online suntem  mai puternici!"

Cristian Gog ne-a vorbit la Webstock 2012  despre visul sau si cum poate fi  extras din "supa cuantica" pentru a prinde substanta, modelat sub convingerile noastre cele mai profunde.

Magia face parte din viata noastra si ne poate ajuta sa fim fericiti.

Internautii din sala de conferinte i-au incuviințat spusele, pentru ca nimeni nu poate face trecerea mai usoara de la real la virtual decat un pasionat de calculatoare.

Ce e drept, drumul invers, de la universul bitilor la cel al lumii palpabile, este un pic mai greu de facut, dar deloc imposibil. Mai ales daca parcurgem drumul spre concret impreuna.

Acum cativa ani nimeni nu si-ar fi imaginat ca lumea virtuala poate si sa ne stranga,  functie de afinitati,  in comunitati puternice, determinate, care, dupa ce ating o masa critica, actioneaza schimband lumea reala. De cele mai multe ori in sens pozitiv.

Niciun comentariu: